Op zondag 20 augustus 2023 staat Weert voor de 6e keer in het teken van ronkende motoren, stoere livemuziek, toffe marktkraampjes en vooral veel gezelligheid.

Motorvereniging the Eagles nodigt je uit om te komen genieten bij Bee-j Bertje op Laar. Het evenement start om 12:00, en eindigt om 18:00 en is helemaal gratis.

Motoren

Uiteraard zijn het de motoren die centraal staan tijdens American Eagle Day. Daar waar de motorvereniging ontstaan is uit een voorliefde voor Amerikaanse motoren, verwelkomen wij ook motoren van andere afkomsten. Van racers tot choppers en trikes tot toermotoren. Dus schroom niet om met jouw tweewieler (of driewieler) een bezoek te brengen en de show te stelen. Inschrijven is niet nodig.

Live muziek

Op het hoofdpodium kun je gedurende de hele middag genieten van classic rock en bluesrock. Het spits wordt afgebeten door de heren van het Nederweertse powertrio WIGG. Hun set staat vol van groove en power. De tweede band is niemand minder dan HISTORY-X. Met meer dan 40 jaar ervaring weten deze Belgen van wanten. Op het kleine podium kunnen jullie daarbij genieten van PEVE &MYRA, een duo met de mooiste folk en country nummers.

Food, Drinks en Markt

Struin over de markt vol met kleding, lederwaren, sieraden en gadgets. Je kunt zelfs je afspraak met de kapper een keer overslaan want ook de barbershop is aanwezig. En uiteraard kan de horeca niet ontbreken: bier, fris en de welbekende hamburgers.

See you on the American Eagle Day!

All BIKES WELCOME

Sponsoren American Eagle Day


Deelname is voor eigen risico.

De organisator aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.