American Eagle Day 2019

Op zondag 18 augustus staat Weert in het teken van de 4e editie van American Eagle Day. Het centrum van Weerter kerkdorp Laar wordt die dag omgetoverd tot een mekka voor liefhebbers van motoren , muziek en gezelligheid.

Gastheer van deze dag is motorvereniging The Eagles , die jong en oud wil uitnodigen voor dit gratis evenement. Kom ook, je ben van harte welkom tussen 12:00 en 18:00 !

Motoren

Uiteraard zijn het de motoren die centraal staan tijdens American Eagle Day. Daar waar de motorvereniging ontstaan is uit een voorliefde voor Amerikaanse motoren, verwelkomen wij ook motoren van andere afkomsten. Van racers tot choppers en trikes tot tourmotoren. Dus schroom niet om met jouw tweewieler (of driewieler) een bezoek te brengen en de show te stelen. Inschrijven is niet nodig.

Live muziek

American Eagle Day pakt dit jaar muzikaal grootser uit dan ooit. Op het podium staan dit jaar maar liefst 3 bands! Om 12:00 bijten de heren van Wigg​ het spits af. Dit Nederweerter trio brengt werk ten gehore van o.a. ZZ Top, Van Halen en Thin Lizzy. Rond de klok van 2 geven zij het stokje over aan ​Rebels Without A Clue. Deze classic rockband is afkomstig uit Budel en brengt een bevlogen set vol rockklassiekers. Het programma wordt afgesloten door Awful Age ​uit Maaseik. Deze rockende belgen weten je vol overtuiging en energie mee te nemen door hun rijke hardrock repertoire.

Food & drinks

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht op 18 augustus. Naast een breed aanbod aan fris, bier​ en wijn​ zijn ook dit jaar de befaamde ​hamburgers​ weer van de partij. Zo ga je weer met een volle maag huiswaarts.

Markt

Net zoals voorgaande edities wordt het plaatje compleet gemaakt met diverse marktkraampjes. ​Kleding, lederwaren, sieraden​ en ​gadgets; noem het maar op en je vindt het op American Eagle Day.

Entertainment

Huisregels

So get on your way, to American Eagle Day!

All BIKES WELKOM

Sponsoren American Eagle Day 2019