Op zondag 21 augustus 2022 staat Weert in het teken van de 5e editie van American Eagle Day. Het centrum van Weerter kerkdorp Laar wordt die dag omgetoverd tot een mekka voor liefhebbers van motoren , muziek en gezelligheid.

Motoren

Uiteraard zijn het de motoren die centraal staan tijdens American Eagle Day. Daar waar de motorvereniging ontstaan is uit een voorliefde voor Amerikaanse motoren, verwelkomen wij ook motoren van andere afkomsten. Van racers tot choppers en trikes tot toermotoren. Dus schroom niet om met jouw tweewieler (of driewieler) een bezoek te brengen en de show te stelen. Inschrijven is niet nodig.

Live muziek

Op het podium staan dit jaar 2 bands en er is weer live muziek op het terras. Om 12:00 uur start op het podium de Classic Rock Band “Cross-Over” Door bekende nummers uit de jaren 70 en 80 te brengen slaagt deze band er steeds in om de aanwezige een fijne middag te bezorgen. Rond de klok van 3 geven zij het stokje over aan door “Awfull Age” uit Maaseik. Deze rockende Belgen weten je vol overtuiging en energie mee te nemen door hun rijke hardrock repertoire. Vanaf 14:00 uur kunt u op het terras in een ontspannen sfeer genieten van “Peve” (Peter Verdonschot) met rijk repertoire aan folk, country en easy listening.

Food & drinks

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht op 21 augustus. Naast een breed aanbod aan fris, bier en wijn zijn ook dit jaar de befaamde broodjes Hamburgers en Pittig gehakt weer van de partij. Zo ga je weer met een volle maag huiswaarts.

Markt

Diversen marktkraampjes. Kleding, lederwaren, sieraden, gadgets, metalen wandborden, barbershop, enz. Standhouders aanmelden klik hier.

Entertainment

Dit jaar is ook weer aanwezig “Kimi Love”, vuurspuwster die een warm optreden verzorgt, en voor de kleine en grote mens zal Monique van “De Druimerie” er ook weer zijn met haar Body Paint. Bij “Barbier De Shop” kunt u ook terecht voor de baard te laten verzorgen.

See you on the American Eagle Day!

All BIKES WELKOM

Sponsoren American Eagle Day


Deelname is voor eigen risico.

De organisator aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.